Työväenopistossa on keväällä noin 2 300 kurssia. Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää.

Tee itsellesi hyvää – ilmoittaudu työväenopistoon

11.12.2018 14:08

Helsingin työväenopisto tarjoaa kaupunkilaisille monipuolisia mahdollisuuksia muun muassa oppia kieliä, tutustua kirjallisuuteen, kehittää kädentaitoja, paneutua taiteisiin, pohtia yhteiskunnallisia kysymyksiä, tutustua uusiin ruokatrendeihin sekä liikkua itsensä virkeäksi.

Kevätkauden harrastus kannattaa varata jo nyt: kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa ilmonet.fi. Ilmoittautua voi myös opiston palvelupisteissä sekä puhelimitse numerossa 09 310 88610.

Kaikille avoin opisto

Työväenopiston kursseille voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat asuinpaikasta riippumatta. Opistossa järjestetään myös lukuisia eri ainealojen perhekursseja, joilla aikuinen ja lapsi toimivat työparina. Lisäksi ohjelmassa on noin 250 seniorikurssia, joilla edetään rauhalliseen tahtiin. Seniorikursseille ovat tervetulleita muutkin kuin seniori-ikäiset.

Ohjatun opetuksen lisäksi työväenopisto järjestää lukukausittain satoja maksuttomia luentoja sekä kymmenittäin tapahtumia, konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Menovinkit julkaistaan kahden viikon välein osoitteessa hel.fi/tyovaenopisto > Menovinkit.

Opiston avoimet oppimisympäristöt luovat hyvät puitteet omatoimiseen opiskeluun ja työskentelyyn. Opistotalossa, Vuotalossa ja Maunulassa asiakkaiden käytössä on Adoben Pro CC -ohjelmat, skannerit, tulostimet sekä tarvittaessa neuvoa ja opastusta laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön.

Uutta tarjontaa jatkuvasti

Lisää tarjontaa suunnitellaan pitkin vuotta. Maalis-huhtikuussa alkaville kursseille alkaa ilmoittautuminen 14. tammikuuta ja touko-kesäkuussa alkaville 18. maaliskuuta. Mukaan voi tulla myös kesken lukukauden, mikäli kurssilla on tilaa.

Kaikki kurssit, luennot ja tapahtumat löytyvät ilmonet.fi-palvelusta.

Lisätiedot

Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610


JAA