Helsingin työväenopísto talvilomalla

Työväenopisto viettää talvilomaa

15.02.2019 14:00

Helsingin työväenopistossa on talviloma 18.–24.2.2019, jolloin opetus on tauolla.

Talviloma on hyvää aikaa makustella kevään kurssitarjontaa ja ilmoittautua kursseille. Onpa kiinnostuksen kohteesi sitten kirjanpito, puhe- ja esiintymistaito, luova ajattelu, vanhat käsialat tai vaikkapa kaupunkitapahtuman tuottaminen, löydät aiheeseen liittyvän kurssin opiston tarjonnasta. Mikäli sopivaa kurssia ei löydy, voit aina tehdä ehdotuksen uudesta kurssista opetuksen suunnittelijalle tai palautelomakkeella. Kevään kurssitarjonnan näet ilmonet.fi-palvelusta.


Maksuttomat yleisluennot jatkuvat talviloman jälkeen uusin aihein. Silkkikutomossa paneudutaan Kreikan pimeään historiaan, Stoassa aiheena on keskiajan keksinnöt, joista moni on osa nykyarkeamme. Keskustakirjasto Oodissa kolmen kerran Dronet, nelikopterit -luentosarjassa tutustutaan droneharrastukseen ja -kuvaukseen sekä lentämissäännöksiin Suomessa ja muualla Euroopassa. Lähiviikkojen menovinkit ja kaikki maksuttomat luennot löydät nettisivuiltamme Menovinkeistä.


Asiakaspalvelu on avoinna loma-aikana ma–to 9–16. Asiakaspalvelusta saat opastusta niin kurssin valinnassa kuin ilmoittautumisessa. Ota yhteyttä puhelimitse 09 310 88610 tai asioi palvelupisteessä Opistotalossa, Stoassa, Malmitalossa tai Maunula-talossa.


JAA