Mies ja ukulele. Kuva: Mika Ruusunen

Työväenopistossa jälleen yli 2 500 kurssia – innostu ja inspiroidu

Helsingin työväenopisto tarjoaa syksyksi laajan harrastepaletin, josta löytyy kursseja jokaiselle. Miten olisi hindin kieli, ukulelen soitto, retkeilyn alkeet tai vaikkapa sanataiteellinen aamukävely? Ilmoittautuminen kursseille käynnistyy maanantaina 12.8.

Yli 2 500 kurssin lisäksi työväenopistossa järjestetään syyskaudella toista sataa yleisölle avointa ja maksutonta luentoa ja luentosarjaa. Tänä syksynä luennoilla tutustutaan muun muassa karjalaisten historiaan, arkeologiaan, mediakritiikkiin ja medialukutaitoon, Kuun kulttuurihistoriaan sekä ruoan tulevaisuuteen.

Vuoden ilmiö työväenopistossa on Eurooppa. Tällä opisto haluaa nostaa esiin eurovaalivuotta, Suomen EU-puheenjohtajuutta sekä ylipäänsä yhteistä eurooppalaisuuttamme. Teema näkyy opetuksessa historiasta ja kuvataiteista aina musiikkiin ja ruokakulttuuriin.

Ilmoittautuminen kursseille ilmoittauduttiin ainealoittain porrastetusti 12.-14.8. ja sen jälkeen koko lukuvuoden ajan:

• klo 9 alkaen ilmonet.fi

• klo 9–16 palvelupisteissä

• klo 9–16 puhelimitse 09 310 88610

Työväenopiston opinto-opas on jaossa opiston toimipisteissä ja Helsingin kirjastoissa. Oppaaseen on koottu koko syksyn tarjonta: kurssit, luennot ja tapahtumat. Lisätietoa kaikista kursseista saat ilmonet.fi-palvelusta.