Mies kannettavan tietokoneen ja puhelimen parissa.

Työväenopiston ja Arbiksen etäopetus jatkuu tammikuun ajan

Helsingin työväenopiston sekä Helsingfors arbiksen opetusta jatketaan etänä 31. tammikuuta saakka. Opistojen tilat pysyvät asiakkailta suljettuina tammikuun ajan.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Kyseessä on varotoimenpide, jolla pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Opiston kevään kurssit käynnistyvät ensisijaisesti etäopetuksena. Mikäli kurssia ei pystytä toteuttamaan etänä, kurssi perutaan tai sen alkua siirretään. Kurssikohtaisista erityisjärjestelyistä, kuten etäopetuksesta, tiedotetaan kunkin kurssin opiskelijoita erikseen.

Suurinta osaa yleisluennoista voi seurata verkon välityksellä. Linkit verkkoluentoihin löytyvät luentokohtaisesti ilmonet.fi-palvelusta.

Kurssimaksujen laskutus käynnistyy vasta helmikuussa sen perusteella, mitkä kurssit ja kurssikerrat on pystytty toteuttamaan.

Kurssien ajantasaiset tiedot voi tarkistaa ilmonet.fi-palvelusta. Ilmonetista löytyvät myös kaikki kevään verkkokurssit ja -luennot.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä opistojen sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivuilla. Lisäksi Helsingin kaupunki tiedottaa nettisivuillaan ajankohtaisista koronaviruksen aiheuttamista muutoksista, linjauksista, ohjeistuksista sekä suosituksista. Uutisointia voi seurata osoitteesta www.hel.fi/koronavirus.

Suosittelemme myös seuraamaan koronaviruksen osalta viranomaisten ohjeita:

• THL:n tieto- ja ohjesivut: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
• THL:n valtakunnallinen neuvontapuhelin: 0295 535 535 (avoinna arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15)
• Helsingin kaupungin neuvontapuhelin: 09 310 10024 (avoinna päivittäin klo 8–18)

Lisätiedot

Asiakaspalvelu
avoinna ma–to klo 10–16
puh. 09 310 88610
tyovaenopisto@edu.hel.fi

Kuva: Unsplash