Joogakurssin osallistujat venyttelevät

Kesämeditaatio ja sarjakuvailmaisu – vai sittenkin italian intensiivialkeet?

Suuntaa kohti kesää työväenopiston kursseilla ja retkillä. Monilla touko-kesäkuussa käynnistyvillä kursseilla on vielä vapaita paikkoja.

Kuvataiteissa voit tutustua graffititaiteeseen, syventyä sarjakuvailmaisuun tai heittäytyä värien vietäväksi Rentouttavaa ja stressivapaata kuvallista ilmaisua -kurssilla. Tapahtumakuvauksen saloihin voit tutustua kurssilla, jonka aiheena on Helsinki-päivä.

Kielitaitoa ehdit vielä hyvin kehittää ennen kesää. Espanjan ja iltalian kielen alkeet opit intensiivikurssilla. Venäjän kielen ääntämiskurssilla perehdytään sanapainoon ja sanojen rytmiikkaan. Aktuelles auf Deutsch -kurssilla käsitellään saksalaisen kielialueen päivänpolttavia teemoja muuta maailmaa unohtamatta.

Suoratoiston maksuttomiin ja maksullisiin mahdollisuuksiin tutustutaan Spotify – musiikkia ilman levyä -kurssilla. Kesän lukukokemuksia voit laajentaa perehtymällä e-kirjoihin sekä niihin liittyviin palveluihin e-Kirjat-kurssilla.

Luonnon väreillä värjäämisen kurssilla pääset värjäämään itse kerätyillä kasveilla mm. villalankoja. Kananhammas-koruja ommellaan pienistä kankaisista tilkuista ja ompelukorista löytyvistä aarteista. napeista, rullista, hakasista tai rikkinäisistä korun osista.

Improvisaatioteatteri ja laulu kohtaavat Improlaulu 2 -kurssilla, jossa keskitytään mm. tarinan eteenpäin viemiseen, stemmojen tekemiseen ja rohkeaan ilmaisuun. Musiikki tarinankerronnassa -kurssilla tarkastellaan musiikin ja äänen roolia erilaisten esimerkkien ja harjoitteiden avulla.

Voit suunnata kesää kohti myös hiljentyen ja tietoisuustaitoja harjoittaen Kesämeditaatio- tai Mindfullness-kursseilla – tai pääkaupunkiseudun luontoon tutustuen Pihlajasaaren retkellä. Kahlaajien ja sorsalintujen määrittämiseen paneudutaan retkikurssilla, joka suuntaa Vanhankaupunginlahdelle ja Lauttasaareen. Urbaanilla villivihannespyöräilyllä liikutaan Herttoniemen alueella etsien, maistellen ja keräillen heräävän luonnon antimia.

Touko-kesäkuun kurssit ilmonet.fi:ssä
Ihminen, yhteiskunta, kulttuuri
Kielet
Kirjallisuus, teatteri, äidinkieli
Kotitalous
Kuvataide
Käsityö
Liikunta, terveys ja hyvinvointi
Luonto ja ympäristö
Media ja tietotekniikka
Musiikki

Ilmoittaudu mukaan puh. 09 310 88610, asiakaspalvelupisteessä tai osoitteessa ilmonet.fi.

Opiston asiakaspalvelupisteet:
Opistotalo, Helsinginkatu 26
Maunula-talo, Metsäpurontie 4
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1
Stoa, Turunlinnantie 1