Villivihannesten maistelua puiden varjossa

Innostu ja inspiroidu - keväällä työväenopistossa lähes 400 kurssia


Helsingin työväenopistossa käynnistyy lähes 400 uutta kurssia huhti-toukokuussa. Ilmoittaudu mukaan.

Kielissä on paljon valinnanvaraa mm. espanjaa, englantia, ranskaa, italiaa, saksaa, latinaa, norjaa. Kursseilla voit harjoittaa ääntämistä, aktivoida puhetta tai keskittyä kieliopin saloihin. Yhteiskunnallisilla kursseilla perehdytään mm. perintöön ja testamenttiin, kirjanpitoon sekä rakentavaan vuorovaikutukseen luovalla tavalla.

Median ja tietotekniikan kursseille tutustutaan maksuttomiin kuvapankkeihin, WordPressin perusteisiin, Apple Macin toimintoihin sekä mediaohjelmista Premiere Pro CC:n ominaisuuksiin.

Marokon makuja ja graffititaidetta

Kotitaloudessa maistellaan makupaloja Marokosta ja roomalaisesta keittiöstä sekä valmistetaan herkkuja avokadosta ja parsasta. Kirjallisuuden ja teatterin kursseilla tutustutaan puolestaan lavarunouteen, sanattomaan viestitään sekä lyhytnäytelmän kirjoittamiseen.

Kuvataiteissa perehdytään sarjakuvailmaisuun, graffititaiteeseen sekä vesivärimaalauksen perusteisiin. Action painting -kurssilla kokeillaan rentoa toimintamaalaustekniikkaa yhdessä lapsen kanssa ja viikonloppukurssilla piirretään liiduilla Korkeasaaressa.

Käsityön kursseilla tehdään kesäkoreja farkuista ja kesävaatteita neuloksista. Parvekkeen tai puutarhan voi viimeistellä kesäkuntoon itsetehdyillä istuin- ja koristetyynyillä sekä ruukunsuojilla.

James Bond -klassikoita ja luontoseikkailuja

Musiikkikursseilla lauletaan Katri Helenan suosituimpia kappaleita sekä James Bond -elokuvien klassikoita. Pianon vapaan säestyksen teemakurssilla saa pintaraapaisun gospeliin, R&B- ja singer-songwriter-genreihin.

Hyvinvoinnin kursseilla tehdään itse kosmetiikkaa ja harjoitetaan mindfullness-tietoisuustaitoja, liikunnassa puolestaan harjoitetaan lempeää joogaa ja rentoudutaan kesämeditaatiokurssilla.

Luontoon ja ympäristöön tutustutaan erilaisilla retkillä ja luontoseikkailuilla. Urbaani villivihannespyöräily vie maisteluretkelle heräävän luonnon antimiin. Kevään kahlaajiin ja sorsiin tutustutaan kahden kerran retkikurssilla ja koko perheen luontoseikkailut suuntaavat Viikkiin ja Pitkäkoskelle.

Ilmoittaudu mukaan puh. 09 310 88610, asiakaspalvelupisteessä tai osoitteessa www.ilmonet.fi.

Opiston asiakaspalvelupisteet:

  • Opistotalo, Helsinginkatu 26
  • Maunula-talo, Metsäpurontie 4
  • Malmitalo, Ala-Malmin tori 1
  • Stoa, Turunlinnantie 1

Kevään uudet kurssit ainealoittain ilmonet.fi:ssä

Ihminen, yhteiskunta, kulttuuri 
Kielet 
Kirjallisuus, teatteri, äidinkieli  

Kotitalous  
Kuvataide
Käsityö
Liikunta, terveys ja hyvinvointi
Luonto ja ympäristö

Media ja tietotekniikka
Musiikki

JAA