Hakeudu Hyväksi kotiompelijaksi -opintokokonaisuuteen

Helsingin työväenopisto järjestää Hyväksi kotiompelijaksi -opintoja koskevan tiedotustilaisuuden keskiviikkona 15.5.2019 klo 18–19.30 Itämerentalossa, Ruoholahdessa (Tallberginkatu 2, 2. krs).

Hyväksi kotiompelijaksi on aikuisille vaateompelun harrastajille suunniteltu kolmen vuoden opintokokonaisuus, jossa valmistetaan naistenvaatteita.

Opintokokonaisuuden tavoitteena on kotiompelussa tarvittavien tietojen ja taitojen sekä osaamisen saavuttaminen jokaisen oma henkilökohtainen lähtötaso ja tavoitteet huomioiden.

Kaksi uutta ryhmää aloittaa opintonsa syksyllä 2019, toinen Malmitalossa, toinen Itämerentalossa. Opintoja on 1–3 viikonloppuna lukukaudessa. Valinnaisia opintoja järjestetään eri toimipisteissä.

Koulutukseen hakeutuminen ja valinta

Opiskelijat valitaan hakulomakkeen ja hakutehtävän perusteella. Koulutukseen hakeutuvilta edellytetään sitoutumista säännölliseen kolmen vuoden opiskeluun sekä suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Opetus on suomeksi.

Tiedotustilaisuudessa saa tarkempaa tietoa koulutuksen hakeutumisesta, aikatauluista, sisällöstä, tavoitteista ja opiskelusta.

Lisätiedot opintokokonaisuudesta.