Drag-artisti esiintymisasussaan.

Drag-showsta kuorofestareihin – esittävä taide kukoistaa työväenopistossa

Kevätlukukauden lähestyessä loppuaan Helsingin työväenopiston esittävän taiteen ryhmät nousevat estradeille. Esittävän taiteen viikkoja vietetään 19.4.–8.5.2022.

Opiston uutuus – Kuorofestarit – tarjoaa laulusikermiä viidessä Helsingin kirjastossa, kun ääneen pääsevät kuorot ja lauluryhmät. Luvassa on rytmiä ja svengiä Barbershop-kuoro Part a choruksesta maailmanmusiikkikuoro Sawa Sawaan.

Stadin kuumin show nähdään toukokuun 6. päivä: Antti Taipaleen ohjaamat kymmenen uutta drag-artistia näyttävät parastaan. Tiedossa on ennen näkemätön ja luova kattaus taidetta, joka pakenee rajoja ja määritteitä.

Teatteritarjonnassa on valittavaa aina nykyajan Decameronesta lapsille suunnattuun improteatteriin. Theatre Vuosaari puolestaan vie katsojat 20-luvulta 20-luvulle ja takaisin Good Old Times -näytöksellään, jossa suomen, englannin ja ranskan kielet soljuvat sujuvasti.

Tanssiryhmät avaavat harjoitussaliensa ovet ja kutsuvat yleisöä seuraamaan treenejään. Argentiinalaista tangoa harjoitellaan kokeilutunnilla. Tunnin jälkeen avautuu Café Tango, jossa tango-DJ:nä toimii Emma Murros.

Koko tanssitaiteen laaja kirjo avautuu katsojille 7. toukokuuta, jolloin Opistotalon juhlasalin estradi on omistettu eri tyylien tanssiesityksille.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Tutustu esittävän taiteen viikkojen laajaan ohjelmistoon.

Ohjelmistoon saattaa tulla muutoksia/peruutuksia kunta-alan työntekijöiden mahdollisen lakon vuoksi.

Lisätiedot

Satu Luomajoki
koulutuspäällikkö
satu.luomajoki@hel.fi