Vastaa Työterveyskyselyyn 28.10.−17.11.2019

Työterveys Helsinki lähettää asiakkailleen Työterveyskyselyn loka-marraskuussa 2019. Vastaa kyselyyn ja kerro meille, kuinka voit. Saat henkilökohtaisen palautteen, jossa kerromme, kuinka voimme auttaa sinua ja mitä voit itse tehdä oman hyvinvointisi hyväksi.

Kysely saapuu työsähköpostiin tai kirjepostilla kotiin viikon 44 aikana. Vastausaika on kolme viikkoa, 17.11.2019 asti. Vastauspalaute kertoo liikennevaloin ja tekstein työkyvystäsi sekä herättelee pohtimaan siihen vaikuttavia asioita. Sähköpostikyselyn vastaajat saavat palautteen heti. Paperikyselyn vastaajille palaute tulee kotipostiin parin viikon sisällä vastaamisesta.

− Työterveyskysely tuo esille, miten monet asiat vaikuttavat terveyteen ja työkykyyn. Jos kyselyn palautteen perusteella saat kutsun terveystarkastukseen, tutustu Työterveyden uuteen sähköiseen ajanvaraukseen ja varaa aika. Työterveyshuollosta voit saada uudenlaista näkökulmaa ja keinoja vahvistaa omia voimavaroja. Työterveyshoitaja on ajattelukumppanisi ja miettii ratkaisuja yhdessä kanssasi, palvelupäällikkö Tuija Toikka kannustaa.

Vastauksista kootaan yhteenvetoja niin koko kaupungin kuin yksittäisten organisaatioiden käyttöön. Ryhmäyhteenvedot auttavat selvittämään, mihin asioihin työyhteisössänne pitäisi kiinnittää huomioita, jotta työnne sujuisi ja työyhteisönne voisi entistä paremmin. Yksittäistä vastaajaa ei voi tunnistaa yhteenvedoista.

Kaikkien Työterveyskyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Hyvinvointianalyysejä, kuntotestipaketteja ja muita hienoja palkintoja.


Lisätietoja:

Työterveyskyselyä koskeviin kysymyksiin vastaa palvelupäällikkö Tuija Toikka (09) 310 54074 / tuija.toikka@hel.fi

Lue lisää Työterveyskyselystä Työterveyden verkkosivuilla.


Kuva: Julia Kivelä