Kuvassa on Työterveys Helsingin toimipiste kadulta katsottuna.

Työterveys Helsingin uusi toimitusjohtaja Marko Karvinen aloittaa 1.3.2022

Helsingin kaupunginhallitus on nimennyt Työterveys Helsingin uudeksi määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi Marko Karvisen. Määräaikaisuuden peruste pohjautuu Helsingin talousarviossa esitettyyn kaupungin työterveyshuollon kilpailuttamiseen. Toimitusjohtaja Tiina Pohjonen on irtisanoutunut liikelaitoksen palveluksesta ja jatkaa tehtävässä helmikuun loppuun saakka.

Helsingin kaupungilla vuodesta 1999 alkaen työskennellyt filosofian maisteri Marko Karvinen on toiminut strategiapäällikkönä Helsingin kaupunginkansliassa vuodesta 2012 alkaen. Hänellä on kokemusta mm. moniammatillisten ja laaja-alaisten ohjelmien, projektien ja verkostojen johtamisesta.

Marko Karvinen on toiminut työterveysliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana sen perustamisvaiheesta 1.1.2016 alkaen toukokuuhun 2019 saakka, jonka jälkeen hän on toiminut johtokunnan jäsenenä. Hän tuntee työterveysliikelaitoksen palvelut ja toimintaa kuuden vuoden ajalta päätöksenteon ja johtokuntakäsittelyjen pohjalta.

−Toimitusjohtaja Tiina Pohjonen on tehnyt upeaa työtä kaupungin työterveyspalvelujen kehittämiseksi. Nyt on aika kiittää Tiinaa pitkäjänteisestä työskentelystä kaupungin henkilöstön hyvinvoinnin parantamiseksi.  On hienoa, että olemme saaneet Tiinalle jatkajan, jolla on monipuolista kokemusta kaupungin muutoshankkeista ja erinomainen Työterveys Helsingin tuntemus. Toivotamme ilolla Marko Karvisen tervetulleeksi uuteen tehtävään, kaupungin henkilöstöpolitiikan johtaja ja Työterveys Helsingin johtokunnan puheenjohtaja Asta Enroos sanoo.