Ota uudet Työterveyden sähköiset palvelut käyttöösi

Työterveys Helsinki tarjoaa asiakkailleen 1.10.2019 alkaen uusia sähköisiä palveluita ja mobiilisovelluksen. Voit hoitaa kiireellisiä sairausasioitasi hoitochatin avulla, viestiä kiireettömästi omalle työterveystiimillesi sekä varata ja perua aikoja.

Sivusto on tietoturvallinen ja edellyttää vahvaa tunnistautumista. Voit tallentaa kirjautumislinkin itsellesi talteen vaikkapa selaimen kirjanmerkkeihin. Palveluiden käyttöönottokieli on suomi. Asiointipalveluun lisätään ruotsin ja englannin kielen versiot lokakuun aikana.

Siirry osoitteeseen: tyoterveys.asiointi.hel.fi 

Löydät suoran linkin palveluun myös etusivumme vasemmasta valikosta. 

Palvelut suoraan puhelimeesi

Voit käyttää palveluita helposti, kun lataat maksuttoman mobiilisovelluksen Google Play Kaupasta (Android-laitteet) tai App Storesta (Apple-laitteet). Sovellus löytyy kaupoista Työterveys Helsingin nimellä.


Viesti turvallisesti terveysasioistasi

Voit olla yhteydessä työterveyshuoltoon hoitochatin avulla. Hoitochat toimii tukenasi joustavasti ja luotettavasti. Saat hoitohenkilökunnalta apua kiireellisissä sairausasioissa arkisin klo 7.30−15.

Voit viestiä edelleen myös eTyöterveyden kautta kiireettömissä terveysasioissa. Jos et ole vielä rekisteröitynyt eTyöterveyteen, ota yhteyttä vastuutyöterveyshoitajaasi.


Varaa vastaanottoaikasi verkossa

Voit varata ja perua vastaanotto- ja puhelinaikoja ajasta sekä paikasta riippumatta. Järjestelmä ohjaa sinut vaihe vaiheelta eteenpäin. Onnistuneesta varauksesta saat vahvistuksen tekstiviestillä.

Löydät kaikki tulevat varauksesi ajanvarauspalvelustamme. Varattu vastaanottoaika tulee perua viimeistään klo 16 mennessä edellisenä päivänä.