Nuorten oma chat auttaa arjessa – klikkaa Työstämöön!

Nuori, miten voit? Kerro kuulumisesi työterveyshuollon uudessa chatissa, Työstämössä. Chat on luottamuksellinen keskusteluväylä alle 30-vuotiaille asiakkaillemme elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Chatissa voit rauhassa työstää omia ajatuksiasi yhdessä työterveyden ammattilaisen kanssa niin työhön kuin muuhun henkilökohtaiseen elämääsi liittyvissä asioissa. Voit luottaa, että sivusto on tietoturvallinen ja siksi se edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Siirry osoitteeseen: tyostamo.hel.fi

Koska ja miten voin olla yhteydessä?

Chat on auki arkisin klo 13−14. Chatin ollessa suljettuna voit olla yhteydessä työterveyshuoltoon kiireellisissä asioissa puhelimitse arkisin klo 8−16 (09 310 54100) ja kiireettömissä asioissa eTyöterveyden kautta.

Palvelu toimii verkkoselaimella, joten voit käyttää sitä näppärästi tietokoneella, puhelimella ja tabletilla.

Mistä asioista voin puhua?

Haluamme tukea jaksamistasi työssä ja arjessa. Aihe voi olla mikä vain, joka pyörii mielessäsi tai mistä et pääse omin keinoin yli. Työstämöstä saat keskustelukumppanin, jonka kanssa voit löytää uusia näkökulmia.

Näitä kysymyksiä voivat olla esimerkiksi: Miksi aina väsyttää? Miten saisin ajan riittämään kaikkeen? Onko edes mahdollista löytää tasapaino vuorotyön ja muun elämän välillä?

Saako joku työpaikallani tietää keskustelustani?

Keskustelu on täysin luottamuksellinen nuoren ja ammattilaisen välillä.

Miksi palvelu on nuorille?

Toimimme kaupungin toimintasuunnitelman mukaisesti ja haluamme osaltamme olla tukemassa nuorten työuran alkua tarjoamalla nuorille luontevan asiointiväylän työterveyshuoltoon.


Kuva: Jussi Hellsten / Helsinki Marketing