Puuvene vedessä

Helsingin verkkokauppa-alusta otettiin koekäyttöön

Helsingin kaupungin verkkokauppa-alusta on otettu kokeilukäyttöön. Tilaamisen ja maksamisen alustaa hyödynnetään osana Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan venepaikkapalvelua. Kokeiluvaiheessa verkkokaupan kautta voi maksaa venetrailerin kesäsäilytyksestä.

”Asiakkaalle Helsingin verkkokauppa takaa turvallisen ja kaupungin näköisen tavan maksaa”, kertoo hankkeesta Helsingin kaupungilla vastaava Jarkko Siren Talpasta. ”Verkkokauppa tarjoaa kaikki maksutavat omasta verkkopankista Mobile Payhin”.

"Tavoitteena on, että verkkokaupassa ostoprosessi on Helsingin palveluja käyttävälle mahdollisimman yhtenäinen ja sujuva, hankki sitten asukaspysäköintiä tai varasi lapselleen paikkaa kesäleiriltä. Alusta tulee helpottamaan myös uusien kaupungin palveluiden tarjoamista verkossa, kun kaikkia verkkokauppaan tarvittavia asioita ei tarvitse rakentaa jokaiseen palveluun erikseen.”

Helsingin verkkokauppa-alusta laajenee lähikuukausien aikana kattamaan myös muita kaupungin palveluja, kuten asukaspysäköintiluvat sekä tilanvarauspalvelut. Alustan teknisestä toteutuksesta vastaa Ambientia Oy.Venepaikat ja veneiden talvisäilytys: venepaikat.hel.fi

Helsingille uusi yhtenäinen verkkokauppa-alusta /13.4.2021