Staran Niina Loijas tekee lumitöitä. Kuva: Aki Rask.

Talvikuvakisa alkaa ja Helsingin ensilumikisa jatkuu

Aura-autojen paraati ensilumen sataessa, hiekoittaja työssään aamuauringon noustessa, lumen pudottajat vauhdissa – ikuista Helsingin talven töiden kauneus. Staran kuvakisa Instagramissa on avattu.   

Viritä kamerasi, sillä talvi on täällä ja ensimmäiset lumihiutaleet leijailleet maahan. Nyt on aika taltioida talvisia töitä Helsingissä. Kisaan voi osallistua julkaisemalla kuvan julkisella Instagram-tilillä hashtagilla #lumistadi   

Tuomaristo arvostaa kuvia työstä ja teoista, joiden ansiosta arki Helsingissä sujuu säällä kuin säällä. Talven duunit Stadissa -teemaa voi kuitenkin tulkita mielikuvitusta käyttäen. Kuva voi olla myös vanha, kunhan se on itse otettu. Erityisen arvokkaita ovat kuvat, joissa näkyy Helsingin maamerkkejä, tuttuja paikkoja ja kaupungin sykettä.  

Kuvakisa on käynnissä helmikuun 2019 loppuun. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Lippupalvelun 100 euron lahjakortti. Lisäksi Stara neuvottelee parhaita kuvia ottaneiden kanssa kuvien lunastamisesta tavanomaisin kuvapalkkioin. Stara jakaa Instagramissa mielellään onnistuneimpia otoksia jo kesken kisan, mutta kuvaajilta pyydetään siihen erikseen lupa Instagramin kautta.   

Kisan säännöt  

Julkaise kisakuva julkisella tililläsi hashtagilla #lumistadi  

Lähetä kisaan vain itse ottamiasi kuvia. Muista pyytää kuvattavilta lupa julkaisuun, jos kuva on lähikuva tai otettu muualla kuin julkisessa tilassa.  

Huomioi myös Instagramin omat säännöt. Palvelun ikäraja on 13 vuotta.  

Voit osallistua useammalla kuvalla.  

Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin kautta.  

Stara tallentaa kaupungin kuvapankkiin vain erikseen lunastetut kuvat.  

Osallistumalla kisaan hyväksyt sen säännöt. Ja sitten kamerat laulamaan! 

Ensilumikisa jatkuu

Ensilumikisan sääntöjen mukaan ensilumi katsotaan sataneeksi, kun kolme Staran kuudesta hoitopiiristä ryhtyy lumitöihin. Kisa ei ole vielä ratkennut, vaikka hiukan lunta onkin Helsingissä jo nähty.   

Kilpailun vastausaika päättyi 23.11. 

Ensilumikisan vastausaika päättyy torstaina 23. marraskuuta 2018. Jos ensilumi aurataan ennen vastausajan päättymistä, hyväksytään viimeistään edellisenä päivänä saapuneet vastaukset. Oikein arvanneiden kesken arvotaan vapaavalintainen suksipaketti.

JAA