Staran vihertyöntekijöitä.

Starassa avoinna nyt liki 300 työpaikkaa

Kausi- ja kesätyöntekijöiden rekrytointi käy nyt vilkkaana. Juuri nyt Stara hakee mm. puutarhureita, viherrakentajia, työnjohtoharjoittelijoita, metsähoidontyöntekijöitä sekä rakennus- ja maanmittausharjoittelijoita. Kausitöiden lisäksi avoimena on myös vakituisia tehtäviä kuten pohjatutkimuksen palvelupäällikön paikka.

Staran tehtäväkenttä on laaja ja työt vaihtelevat vuoden kierron mukaan. Liikelaitoksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista, kesällä määrä kasvaa sadoilla. Avoimena on nyt lähes 300 työpaikkaa.

- Kausityöntekijät ovat alansa ammattilaisia, joita Helsinki tarvitsee kesäkaudella erityisesti vihertöissä ja talonrakennustyömailla. Haluamme myös tarjota nuorille hyvän kokemuksen työelämästä ja työyhteisön jäsenyydestä, ja siksi palkkaamme runsain mitoin kesätyöntekijöitä mm. Siisti kesä -ohjelman puitteissa, henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen kertoo.

Jokainen kesätyöntekijä perehdytetään rauhassa tehtäviinsä ja työyhteisöön. Avoin työilmapiiri rohkaisee esittämään kysymyksiä ja pyytämään neuvoa. Starassa on myös tehty monta vuotta määrätietoista työtä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi, ja tapaturmataajuus on laskenut jo useiden vuosien ajan.

Moni kesätyöntekijä löytää Starasta myös sen oman pysyvän työpaikan. Kunta10-mittausten mukaan työ Starassa koetaan mielekkäänä ja työnantajaa suositellaan muillekin. Näin tekee myös kaupunkitekniikan ylläpidon tuotantopäällikkö Tero Koppinen, jolla alkoi Starassa juuri kahdeksas työvuosi.

- Starassa pääsen joka ikisenä päivänä osallistumaan merkitykselliseen ja monin tavoin näkyvään työhön. Suosittelen hakemaan meille töihin, jos haluat tulla mukaamme tekemään Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia.

Haku kesä- ja kausitöihin päättyy maanantaina 15.2. klo 16. Osa paikoista on avoinna vielä tämän jälkeenkin. Staran avoimet työpaikat löydät Helsinkirekryn sivuilta https://www.hel.fi/rekry/fi syöttämällä hakukenttään Stara.