Kuva Veikko Somerpuro

Staran vuoden 2018 toimintakertomus on julkaistu

Staran tuore toimintakertomus kertoo, että liikelaitos saavutti vuonna 2018 sille asetetut taloudelliset tavoitteet ja se jatkoi palvelutuotannon kehittämistä Helsingin tarpeisiin. Kumppanuus kaupungin sisäisten asiakkaiden kanssa syveni entisestään, mistä kertovat aiempaa pitemmät palvelusopimukset ja Staralle uskotut vaativat ja isot rakennushankkeet.

Vuoden 2017 johtamisjärjestelmäuudistuksen jälkeen Stara on toiminut liikelaitoksena, joten toimintakertomusvuosi oli sen ensimmäinen kokonainen vuosi liikelaitoksena. Liikevaihto kasvoi ja toiminta tehostui, joten liikelaitoksen ensimmäinen vuosi vastasi odotuksia.

Myös asiakastyytyväisyyskysely osoitti suunnan olevan oikea, sillä nettosuositteluindeksi nousi jälleen. Sairaus- ja tapaturmapoissaolot vähenivät ja tapaturmataajuus laski alemmaksi kuin koskaan aiemmin Staran historiassa.

Juuri julkaistu toimintakertomus kertoo, miten Stara rakensi Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia vuonna 2018. Julkaisu esittelee vuoden talous- ja henkilöstöluvut sekä paljon muuta kiinnostavaa tietoa vuoden varrelta.

Tutustu Staran toimintakertomukseen >


JAA