Niklas Sjöblom kuvasi Staran aura-autot Staran kuvakisaa varten talvella 2017.

Talven duunit Stadissa -kuvakisa käynnissä

Upean lumivaipan myötä Staran talvikuvakisa Instagramissa on nyt mitä ajankohtaisin. Teemana on talviset työt Stadissa. Kisaan voi osallistua julkaisemalla kuvan julkisella Instagram-tilillä hashtagilla #lumistadi  

Aura-autojen paraati lumisateessa, iloinen hiekoittaja työssään ihmisten keskellä, koko suku lunta lapioimassa – ikuista erikoinen, kaunis tai muuten vaikuttava hetki talven keskellä. Viritä kamerasi, nyt on aika taltioida talvitunnelmia ja osallistua kuvakisaan Instagramissa.    

Tuomaristo arvostaa kuvia ihmisistä, työstä ja teoista, joiden ansiosta arki Helsingissä sujuu säällä kuin säällä. Talven duunit Stadissa -teemaa voi kuitenkin tulkita mielikuvitusta käyttäen. Kuva voi olla myös vanha, kunhan se on itse otettu. Erityisen arvokkaita ovat kuvat, joissa näkyy Helsingin maamerkkejä, tuttuja paikkoja ja kaupungin sykettä. Nyt taltioidaan urbaania elämänmenoa.     

Kuvakisa on käynnissä helmikuun 2019 loppuun. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Lippupalvelun 100 euron lahjakortti. Lisäksi Stara neuvottelee parhaita kuvia ottaneiden kanssa kuvien lunastamisesta. Stara jakaa Instagramissa onnistuneimpia otoksia jo kesken kisan, mutta kuvaajilta pyydetään siihen erikseen lupa Instagramin kautta.     

Kisan säännöt   

Julkaise kisakuva julkisella tililläsi hashtagilla #lumistadi   

Lähetä kisaan vain itse ottamiasi kuvia. Muista pyytää kuvattavilta lupa julkaisuun, jos kuva on lähikuva tai otettu muualla kuin julkisessa tilassa.   

Huomioi myös Instagramin omat säännöt. Palvelun ikäraja on 13 vuotta.   

Voit osallistua useammalla kuvalla.    

Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin kautta.   

Stara tallentaa kaupungin kuvapankkiin vain erikseen lunastetut kuvat.   

Osallistumalla kisaan hyväksyt sen säännöt. Ja sitten kamerat laulamaan! 

Kiitos ja etukäteen!

JAA