Haltialan tilan lampolassa on joulun tunnelmaa. Kuva: Veikko Somerpuro.

Joulutapahtuma Haltialan tilalla ensi sunnuntaina

Haltialan tilalla pidetään sunnuntaina 9. joulukuuta kello 11–18 jo perinteinen joulutapahtuma yhdessä Pakilan seurakunnan kanssa.

Ohjelmassa on poniratsastusta ja tietenkin tutustumista tilan eläinasukkaisiin, jotka tervehtivät tulijoita lampolan ja tallin suojissa. Tenori Jyrki Niskanen esittää kauneimpia joululauluja lampolan vintillä kello 13.30 ja 14.30.

Joulupukki kiertelee maatilan pihapiirissä ja kuuntelee joululahjatoiveita kello 12–17. Tarjolla on joulupuuroa ja mehua sekä mahdollisuus makkaranpaistoon. Kahvila Wanha Pehtoori palvelee kello 9–18.

Pakilan seurakunta esittää joulukuvaelman lampolassa seitsemän kertaa, aina tasatunnein yhdentoista ja viiden välillä. Seurakunta musisoi myös kahvilassa.

Pienimuotoisissa joulumyyjäisissä on myytävänä muun muassa joulukoristeita ja tilan viljasta tehtyjä jauhoa sekä ryynejä.

Pehtoori Jari Kuusinen toivottaa kaikki tervetulleiksi toivottamaan joulurauhaa lampaille, lehmille ja muille tilan eläimille. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

JAA