Uusix-verstaissa myytäviä tuotteita, kuten penkki, tyyny ja keittiövälineitä.

Uusix avaa pop up -kaupan Hakaniemen halliin

Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan yksikkö Uusix-verstaat avaa pop up -kaupan Hakaniemen kauppahalliin. Kauppa toimii hallissa 2.7.–22.8.2020 ja se löytyy myyntipaikalta 30. Kauppa on avoinna tiistaista perjantaihin klo  10–16 ja lauantaisin klo 10–14.

Pop-upissa on myynnissä sekä kesäisiä uutuuksia että vanhoja tuttuja suosikkeja Uusixin kierrätysdesignvalikoimasta.

Läheltä lähelle

Uusixin tuotteet valmistetaan Kyläsaaren ja Suvilahden toimipisteissämme osana kuntouttavaa työtoimintaa, jossa työttömät helsinkiläiset voivat päivittää ja oppia uusia taitoja sekä löytää polkuja työelämään välittävässä ja oivaltavassa ilmapiirissä.

Myyntipiste Hakaniemen kauppahallissa on osa Uusix-kaupan pop-up-konseptia ja erityisesti pyrkimys vastata Uusix-kaupan asiakkaiden toiveisiin. ”Kolmen ja puolen kuukauden pituinen pop-up-myyntipiste niin keskeisellä paikalla kuin Hakaniemen kauppahalli tekee sekä kaupunkilaisille että matkailijoille helpommaksi löytää tuotteemme. Se mahdollistaa myös kuntoutujillemme hienoja onnistumisen kokemuksia oli sitten kyse asiakaspalvelusta tai valmiiden tuotteiden suosiosta”, iloitsee Uusix-kaupan vastaava ohjaaja Satu Hellström.

Jokaisella tuotteella on tarina

Suurin osa Uusixilla valmistuvista tuotteista tehdään kierrätysmateriaaleista, joista iso osa on helsinkiläistä. Esimerkiksi suuren suosion saavuttaneet Taival-korvakorut ja Töölö-jakkara on valmistettu helsinkiläisille rakkaista Mechelininkadulta vuonna 2017 kaadetuista lehmuksista Tuttuun tapaan Hakaniemen kauppahallin pop-up-kauppaan tulee myyntiin myös vanhoja tuttuja Uusix-tuotteita, kuten keramiikkaa, keittiötekstiilejä, tyynyliinoja ja kasseja omilla kuoseillamme.