Uurnat

Ajasta ikuisuuteen itsetehdyllä uurnalla

Kinaporin palvelukeskuksessa järjestetään 4.-25.9. uurnakurssi. Kurssin aikana voit valmistaa omaa viimeistä matkaa varten omannäköisen uurnan.

Uurnien lisäksi puu- ja metallityöpajassa voit opetella tekemään  lintulautoja, metallikukkia ja joulupukin pajassa yllätyksiä pukin konttiin. 

Kinaporin kurssivalikoima on monipuolinen. Kursseilla voit tehdä mm kylmäemaloituja ja valuhartsisia koruja, joulukortteja itsetehdystä paperista tai opetella saippuan valmistusta.

Neulekurssilla neulotaan sukkia, lapasia ja lohikäärmeenhäntä-huiveja. Ompelukurssilla ompelet ” vanhasta uutta”, voit tehdä aamutakin, jumppaan tai oleiluun verkkarit ja paidan. Chenille-tekniikalla teemme patalappuja tai vaikkapa sisustustyynyn päällisen. Ilmoittautuminen kädentaidon kursseille on 30.8. klo 8.30 -9.30, vuoronumeroita jaetaan neuvonnassa klo 8 alkaen.

Kinaporin lisäksi kädentaidon kursseja järjestetään Kampissa, Kontulassa, Kustaankartanossa, Myllypurossa, Pohjois-Haagassa, Riistavuoressa, Syystiellä ja Töölössä.

Kursseille voivat osallistua helsinkiläiset eläkeläiset ja työttömät, joilla on palvelukeskuskortti. Kortin saa ilmaiseksi kaikista palvelukeskuksista.
   

JAA