toimintakeksus Polku

Uudistunut toimintakeskus Polku

Karviaismäen toimintakeskuksen remontin pyörteissä koko toimintaa on ”remontoitu”. Toimintaa on laajennettu siten, että toimintakeskus tarjoaa nyt päivätoimintaa myös autisminkirjon asiakkaille. Juuri tähän tarpeeseen lähdettiin toteuttamaan uudistusta.  

Asiakasprofiilin uudistuksen myötä myös nimi muuttui. Karviaistiellä on useita eri toimijoita kuten koulu, ryhmäkoti, päiväkoti ja toimintakeskus, joilla on saman tyyppiset nimet. Tämä on aiheuttanut sekaannuksia mm. kuljetuksissa ja tavarantoimituksissa ja tästä on tullut myös palautetta kuntalaisilta. Toimintakeskuksen toiminnan uudistuksen yhteydessä päätettiin, että sen nimi muutetaan tilanteen selkiyttämiseksi. Nimiehdotuksia kerättiin sekä asiakkailta että ohjaajilta, joista toimintakeskuksen väki äänesti voittajaksi nimen Toimintakeskus Polku.

Remontin yhteydessä tontille ajoa on parannettu aikaisempaa turvallisemmaksi. Tästä syystä myös käyntiosoite muutettiin ohjaajamaan liikenne pihalle parannettua väylää pitkin. Käyntiosoitteena on entisen Karviaistien sijaan Ruotutorpankuja 13.

Nyt kun uudistetut tilat on otettu käyttöön, myös uusille autisminkirjon asiakkaille suunnattu ryhmätoiminta voi käynnistyä alkuvuoden aikana.

Toimintakeskus Polun porukkaa