Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
Terveyskylän tunnuskuva

Terveyskylä.fi-verkkopalveluun avattu uusia taloja

Terveyskylä on yhdessä potilaiden kanssa kehitetty erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. ​​Terveyskylän palvelut sopivat erityisen hyvin elämänlaadun, oireiden ja elintapojen seuraamiseen sekä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen. Terveyskylän taloissa on luotettavaa tietoa ja tukea tarjolla juuri silloin, kun potilaalle sopii.

Terveyskylään on maaliskuussa avautunut kuusi uutta taloa: Aivo-, Allergia- ja astma-, Nivel-, Reuma-, Verisuoni- ja Sydänsairauksien talo. Ennestään Terveyskylässä on ollut Mielenterveystalo, Painonhallintatalo, Harvinaissairauksien talo, Naistalo, Kuntoutumistalo ja Kivunhallintatalo sekä Helsingin Biopankki ja ammattilaisten osio.

Niveltalo on hyvä esimerkki siitä, kuinka potilasta voidaan auttaa sairauden eri vaiheissa. Jos nivelkipu on lievää, omahoito kotona onnistuu palvelun liikuntavinkkejä noudattaen. Oiretestien avulla potilas voi arvioida milloin polvi- tai lonkkakivun takia kannattaa hakeutua lääkärille.

Lisätietoa

HUS:n uutinen: Terveyskylän kuusi uusinta taloa tukevat potilaita päästä varpaisiin
Mikä on Terveyskylä?

Linkit eri taloihin

Aivotalo
Allergia- ja astmatalo
Harvinaissairauksien talo
Kuntoutumistalo
Kivunhallintatalo
Mielenterveystalo
Naistalo
Niveltalo
Painonhallintatalo
Reumatalo
Sydäntalo
Verisuonitalo

 

 

JAA