Sote-maakuntakierroksen juliste.

Sote-maakuntakierros Helsingissä maanantaina 17.8.

Valtioneuvoston sote-maakuntakierros starttaa Helsingissä maanantaina 17.8. järjestettävällä tilaisuudella. Sote-ministerityöryhmän ministerit kertovat tilaisuuksissa sote-uudistuksen tavoitteista ja lausuntokierroksella olevasta luonnoksesta hallituksen esitykseksi sekä kuulevat alueiden palautetta. 

Helsingin tilaisuudessa ovat paikalla peruspalveluministeri Krista Kiuru, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen ja sisäministeri Maria Ohisalo. Helsingistä keskustelua on vauhdittamassa apulaispormestari Sanna Vesikansa. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Sote-maakuntakierros on tarkoitettu ensisijaisesti kuntien luottamushenkilöille ja sote-alan toimijoille. Kello 9-11 pidettävää tilaisuutta on mahdollisuus seurata etänä Youtubessa.

Tarkemmat tiedot tilaisuudesta ja linkit verkkolähetyksiin löytyvät myös soteuudistus.fi –verkkosivujen tapahtumakalenterista. Sosiaalisessa mediassa kiertuetta voi seurata tunnisteilla #sote ja #sotemaakuntakierros. 

Sote-maakuntakierroksesta saa lisätietoja sosiaali- ja
terveysministeriön tiedotteesta.