Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa

Mitä mieltä olet Seniori-infon palveluista?

Seniori-info palvelee Helsingin senioreita, heidän läheisiä ja viranomaisia puhelimitse, sähköpostitse sekä faxilla arkisin klo 9-15. Käytössäe on takaisinsoittojärjestelmä. Stadin seniori-info Internet-sivut tarjoavat tietoa Helsingin senioripalveluista vuorokauden ympäri suomeksi ja ruotsiksi.

Meitä Seniori-infolaisia voi tavata kasvokkain erilaissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa Helsingissä. Säännöllisesti olemme tavattavissa Seniori-laitureilla, jotka toimivat terveys- ja hyvinvointikeskus Vuosaaressa ti 8-12 ja Kalasatamassa ke klo 8-12 sekä Malminkatu 3 toimistolla.

Vuoden 2019 alusta vastaamme myös Chatin kautta.  Seniori-infolla on omat sivunsa Instagramissa ’stadin senioriinfo’ ja Facebookissa suomeksi ’Stadin seniori-info’ ja ruotsiksi ’Seniorinfo Helsingfors stad’.

Toteutamme moniammatillista verkostoyhteistyötä laaja-alaisesti yli sektorirajojen, jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kartoitamme miten koette Seniori-infon yhteistyön toimineen kanssanne kuluneen vuoden 2018 aikana. Kyselyn kautta saatua tietoa tullaan hyödyntämään Seniori-infon kehittämisessä Helsingin laajuisesti.

Pyydämme sinua hyvä yhteistyökumppanimme vastaamaan kyselyyn.

Vastausaikaa on sunnuntaihin 23.12.18 saakka.

Kyselyn täyttäminen vie vain pari minuuttia aikaasi ja vastauksia ei tulla yhdistämään yksittäisiin vastaajiin. Vastaat tähän kyselyyn nimettömänä.