Ikääntynyt nainen istuu pöydän äärellä ja keskustelee toisen henkilön kanssa.

Ruotsinkielisille jumppaa, keskusteluryhmiä ja muistiharjoittelua palvelukeskuksissa

Syksyllä 2022 järjestetään monipuolista ruotsinkielistä toimintaa Helsingin palvelukeskuksissa. Toiminta on suunnattu eläkeläisille ja työttömille, ja se on maksutonta.

Kampin palvelukeskuksessa (Salomonkatu 21 B) järjestetään keskiviikkoisin klo 11 keskusteluryhmä, jossa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja osallistujien kokemuksista. Perjantaisin järjestetään fysioterapeuttista neuvontaa, jossa saat apua esimerkiksi liikuntaelinten kiputiloihin. Varaa aika fysioterapiaan soittamalla numeroon 09 3104 4549. Olet tervetullut myös vapaaehtoistoimintaan, johon voit ilmoittautua soittamalla numeroon 09 3107 3865.

Töölön palvelukeskuksessa (Töölönkatu 33) järjestetään muistiryhmä muistisairaille ja muististaan huolestuneille. Voit ilmoittautua ryhmään soittamalla etukäteen numeroon 09 3107 4271. Keskiviikkoisin klo 12 järjestetään keskusteluryhmä, "Svenska klubben", jossa keskustellaan arjen ja maailman tapahtumista.

Kampin ja Töölön palvelukeskuksissa tarjotaan myös sosiaaliohjausta ja -neuvontaa, jossa voit käydä keskustelemassa esimerkiksi elämäntilanteestasi. Katso ilmoittautumisohjeet täältä (ruotsiksi).

Koskelan palvelukeskuksessa (Käpyläntie 11) järjestetään jumpparyhmä, jossa tehdään lihas- ja tasapainoharjoitteita sekä seisten että istuen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen numerosta 09 3104 5999 tai osoitteesta taina.syrma(a)hel.fi.

Lisätietoja

Palvelukeskusten ruotsinkielinen toiminta (sivu ruotsiksi)

Kuva: Virpi Velin