Leipäjono

Ruoka-avun kevään infopaketti on julkaistu

Ruoka-avun sosiaalityössä julkaistaan 2-3 kertaa vuodessa Infopaketti, johon on koottu tietoa mm. ilmaisesta ruokajaosta ja edullisista yhteisruokailuista. Eikä vain ruoasta vaan myös muista kaupungin, järjestöjen ja kolmannen sektorin palveluista Helsingissä ja jonkin verran myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Ruoka-avun sosiaalityö tarjoaa ruokajaoissa sosiaalipalvelua ilman ajanvarausta. Työntekijät ovat tavattavissa Myllypuron elintarvikejaossa Myllypurontie 1 tiistaisin ja torstaisin klo 8 alkaen ja Hurstin elintarvikejaossa Helsinginkatu 19 keskiviikkoisin klo 10-12. Voit tulla juttelemaan luottamuksellisesti sinulle tärkeästä asiasta suomen, ruotsin, englannin, venäjän ja vironkielillä.

Tule kertomaan kuulumisia tai kysymään neuvoa etuus-, työllistymis- ja asumisasioissa, elämäntilanteeseen tai perheeseen liittyen.  Tarvittaessa sinulle varataan aika toimistotapaamiseen tai kotikäynnille, mukaasi lähdetään tueksi viranomaistapaamiselle ja autetaan etuuksien vireille laitossa, muutoksen haussa.

Ruoka-avun sosiaalityön toimisto löytyy Myllypuron terveysasemalta, Jauhokuja 4, 3. kerros. Toimistokäynneille suositellaan ajanvarausta liikkuvan työn vuoksi, puh.  040 675 4789 tai 040 675 4790

Kevään Infopaketti  (pdf)
  

JAA