Jormat jäälinnaa rakentamassa

Roihuvuoreen jäälinna

Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen pihassa helmikuussa ollut jäälinna on osa Taiteen edistämiskeskuksen alulle panemaa 100 minuuttia taidetta -kampanjaa.  

Vapaaehtoiset, talon asukkaat ja asiakkaat sekä henkilökunta osallistuvat jäälinnan tekoon eri tavoin. Perustyönä on ollut kerätä maitotölkkejä ja jäädyttää niissä eriväristä vettä jääharkoiksi. Maitotölkkejä alettiin kerätä hyvissä ajoin tammikuun puolella, ja niissä jäädyttiin harkkoja ryhmäkotien parvekkeilla sekä sisäpihalla. Harkoista ryhdyttiin kasaamaan linnaa helmikuun alussa.

Talon vapaaehtoiset olivat aktiivisesti mukana rakennustöissä. Tässä kahden Jorman mietteitä rakennustöitä:
Jorma V: Jäälinnan rakentaminen on erittäin mukavaa! Työ on mukavaa, koska näkee miten se etenee.
Jorma T: ”Tuli lapsuus mieleen ja tuli sellainen lapsenmielinen olo”
Jorma V: ”Tuntu hyvältä olla avuksi ja iloksi. Nyt vielä kun saadaan ulkovalo linnan keskelle piristykseksi”
Jorma V:”Tullaan taas en maanantaina!”

Talon vapaaehtoisten lisäksi yhteistyötä tehdään myös Palvelukeskus Helsingin ja leikkipuisto Roihuvuoren kanssa. Palvelukeskus Helsingiltä on saanut tyhjiä maitotölkkejä rakennustarpeiksi ja Leikkipuisto Roihuvuoren väki on avustanut jäälinnan rakentamisessa.

Jäälinnan rakentamisen lisäksi paljon muutakin vapaaehtoistyötä on tarjolla niin Roihuvuoren kuin muissakin monipuolisissa palvelukeskuksissa. Lue lisää… 
  

JAA