Kumppanuustalo Hannan piha

Retkelle Sturenkadulle

Urbaani retkikohde löytyy Sturenkadun ja Porvoonkadun kulmasta kumppanuustalon Hannan pihapiiristä. Sturenkadulta portaat ylös, ja olet aivan eri maailmassa kun portaiden alapäässä hälyisellä ja kiireisellä kadulla. Melukaan ei kuulu ylös pihalle, tai korkeintaan vaimeana.

Kuumanakin päivänä pihasta löytyy varjoisa puun siimes, jossa on mukava lekotella ja nauttia eväitä. Omia eväitä voi grillata maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-14. Jos ei ole eväitä mukana, niin Hannasta voi ostaa makkaraa grillattavaksi euron kappaleelta.

Varsinaista herkuttelua on luvassa keskiviikkoisin ja perjantaisin kun paistetaan vohveleita klo 11-14. Niitä saa 1,50 euron kappalehintaan.

Talon toisessa kerroksessa sijaitsevasta puffetista myydään kahvia, teetä ja leivonnaisia omakustannushintaan. Puffetti on avoinna maanantaista perjantaisin klo 9-15.30. Lisäksi siellä on tarjolla tiistaisin ja torstaisin kolmen euron hintainen lounas klo 11-13. 

Eikä vain lekottelua ja ruokaa vaan myös taidetta, liikuntaa ja erilaisia ryhmiä sekä tapahtumia, Joista löytyy tietoa Hannan sivuilta 

Tule käymään ja viihtymään Hannaan!
    

JAA