Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus - Asukastilaisuus 28.5. on peruttu

Tulevan Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukastilaisuus 28.5. kl. 17.30 Mikaelin kirkolla on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. 

Valitettavasti kaikki keväälle suunnitellut Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukastilaisuudet on jouduttu perumaan. Asukastilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan taas syksyllä ja niistä tiedotetaan asukkaille.

Myllypuron ja Kontulan terveysasemien muutostyöt etenevät

Myllypuron terveys ja hyvinvointikeskus, joka tulee toimimaan Myllypuron ja Kontulan terveysasemien tiloissa, käynnistyy nykysuunnitelmien mukaan kokonaisuudessaan syksyllä 2021.

Myllypuron terveysasemalla tehdään muutostöitä kevään ja kesän 2020 aikana. Muutostyöt on tarkoitus saada valmiiksi elokuun 2020 loppuun mennessä. Nykyiset palvelut ovat saatavilla myös muutostöiden aikana. Laajennetut aukioloajat (arkisin klo 7-20) otetaan käyttöön vuodenvaihteessa 2020/2021.

Kontulan terveysaseman muutostöiden suunnittelua on tehty kevään aikana, ja lopulliset päätökset ilmoitetaan kesän alussa. Muutostyöt käynnistyvät nykyisten suunnitelmien mukaan vuodenvaihteessa 2020/2021 ja jatkuvat vuoden 2021 syksyyn.

Osallistu Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnitteluun

Ota yhteyttä sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi. Tule mukaan!

Anna palautetta osoitteessa www.hel.fi/palaute. Kiitos palautteestasi.