Myllypuron terveysasema. Kuvaaja Kimmo Brant.

Ajankohtaista kesäkuussa - Kohti Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta

Kontulan terveysaseman remontti on valmis. Remontti valmistui huhtikuun lopussa. Uudistetut tilat palvelevat paremmin sekä asiakkaita että ammattilaisia.

Kontulan terveysasema pysyy tutulla paikallaan loppuvuoteen 2025. Kontulassa ei toteuteta alun perin kaavailtua laajaa remonttia, koska rakennus puretaan vuoden 2025 jälkeen. Tuolloin palvelut siirtyvät Myllypuroon.

Kesän palvelut

Helsinkiläiset saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut myös kesäkuukausina.

Kivikon terveysasema on kiinni 28.6. - 1.8. Kivikon asiakkaat saavat terveyspalvelut keskikesällä Kontulan terveysasemalta, Ostoskuja 3, p. 09 310 60410. Myllypuron ja Kontulan terveysasemat palvelevat koko kesän normaalisti arkisin klo 8-16.

Kivikon hammashoitola on kiinni 28.6.-8.8. Myllypuron ja Kontulan hammashoitolat ovat auki normaalisti. Hammashoidon ajanvaraus palvelee numerossa 09 310 51400 ma‒to klo 7‒18 ja pe klo 7‒15.

Löydät lisätietoa kesäajan sote-palveluista osoitteessa www.hel.fi/sotekesa.

Tule mukaan – vastaa kyselyyn!

Miten haluaisit osallistua Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen kehittämiseen?

Vastaa kyselyyn linkin kautta 27.6.2021 mennessä. Kiitos vastauksestasi!

Liity mukaan Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen sähköpostilistalle sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi. Näin saat ajankohtaisia tiedotteita, kyselyjä ja kutsuja esimerkiksi asukastilaisuuksiin. Ilmoitathan meille vain sähköpostiosoitteesi, et muita henkilötietoja.

Voit antaa palautetta Myllypuron alueen sosiaali- ja terveyspalveluista osoitteessa hel.fi/palaute

Kuva: Kimmo Brandt