Asiakaspalvelijoita infotiskillä.

Muutoksia arkipäivien kiireellisessä hammashoidossa 10.1.

Arkipäivien kiireellistä hammashoitoa saa Helsingissä 10. tammikuuta 2022 alkaen Kalasataman hammashoitolassa osoitteessa Työpajankatu 14. Samalla kiireellinen hoito Myllypuron hammashoitolassa lakkaa. Myllypuron kiireetön hoito jatkuu normaalisti.

Helsingin toinen kiireellisen hammashoidon palvelupiste on arkisin Suu- ja hammaskeskuksessa Meilahdessa osoitteessa Haartmaninkatu 1. Sekä Kalasatama että Suu- ja hammaskeskus palvelevat maanantaista perjantaihin klo 8–15. Lasten ja nuorten kiireellinen hammashoito on arkisin edelleen lähihammashoitolassa.

Ajanvaraukseen ei tule muutoksia. Kiireelliseen hoidon ajanvaraus on auki arkisin klo 7–14 numerossa 09 310 51400. Ajan voi varata myös sähköisesti maisa.fi-palvelussa. Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköisesti ennen hakeutumista hoitoon. Palvelun tuottaa Helsingin kaupunki.

Ilta- ja viikonloppupäivystyksessä ei muutoksia

Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys järjestetään helsinkiläisille Puistosairaalassa, entisellä Lastenklinikalla. Puistosairaalan osoite on Stenbäckinkatu 11.

Päivystys palvelee arki-iltoina klo 16–21 sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 9–21.

Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–21 numerossa 09 471 71110. Asiakkaita pyydetään soittamaan ennen hakeutumista päivystykseen. Palvelun tuottaa HUS.

Yöpäivystys on edelleen Töölön tapaturma-asemalla

Hammashoidon päivystys öisin klo 21–8 järjestetään myös jatkossa Töölön tapaturma-asemalla (Töölönkatu 40). Ajanvaraus palvelee numerossa p. 040 621 5699. Asiakkaita pyydetään soittamaan ennen hakeutumista päivystykseen. Palvelun tuottaa HUS.

Vakavat hammas-, suu- sekä leuka- ja kasvovammat hoidetaan ympäri vuorokauden Töölön sairaalassa (Töölönkatu 40).

Kuva: Virpi Velin

Uutista muokattu 10.1.2022: Suu- ja hammaskeskuksen osoite korjattu.