Mummodisko ry:n Tuija Piepponen

Mummodisko Töölön palvelukeskuksessa Nenäpäivänä

Hattaraa ja sirkushuveja! Sirkusteemainen Mummodisko valtaa Töölön monipuolisen palvelukeskuksen Nenäpäivänä 8.11. klo 13 alkaen. Tapahtuman tuotto ohjataan Nenäpäivälle. Vapaa pääsy.

Maksimoitu hyvinvointi syntyy jaetusta ilosta, erilaisten ihmisten välisistä kohtaamisista ja hyvän olon tunteen tartuttamisesta toinen toisiimme. Kollektiivinen välittäminen tässä ja nyt on tulevaisuuden voimavara globaalisti ylisukupolvisia raja-aitoja koskettaen. Siksi me olemme joukolla luomassa tapahtumaa jonka avulla voimme olla mukana auttamassa maailman lapsia!

Mummodisko tapahtumien tarkoituksena on tarjota ikäihmiselle mahdollisuus tanssia ja nauttia niin ikivihreistä kuin vähän uudemmastakin musiikista. Päämääränä on lisätä vanhusten hyvinvointia ja merkityksellisiä kohtaamisia. Tapahtuman konseptin ovat luoneet geronomi opiskelijat Mikko Haapalainen ja Joni Tammisalo ja ensimmäinen Mummodisko järjestettiin vuonna 2017 Tavastialla. Nyt tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Nenäpäivänä järjestettävässä Mummodiskossa mummoja ja pappoja tanssittaa DJ Mikko Haapalainen alias Kuk Norris ja Step Up -tanssistudio tutustaa diskotanssin liikkeisiin. Tapahtumassa juhlijoita ilahduttavat Senioriklovnit, Sirkus Helsingin lapset ja Olavi Uusivirta akustisella keikallaan. Sininauhasäätiön vapaaehtoiset ja Ruusulankadun asumisyksikön asukkaat tuovat tapahtumaan popcorn- ja hattarakoneet, joten herkuistakaan ei ole pulaa. Tapahtuman juontaa Mummodisko ry:n Tuija Piepponen.

Facebook-tapahtumasivu
JAA