Tuija Piepponen

Mummodisko Myllypuron kampuksella 22. toukokuuta

Geronomiopiskelijat järjestävät yhteistyössä Mummodisko ry:n kanssa Työelämäpäivän Metropolia Ammattikorkeakoulun uudella Myllypuron kampuksella keskiviikkona 22.5. klo 13-16 osoitteessa Myllypurontie 1.

Tapahtuma tuo yhteen ikäihmiset, opiskelijat ja työelämäkumppanit pitämään hauskaa yhdessä jaetun ilon äärelle tärkeän viestin kera. Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja ja haastatteluja vanhustyön eri toimijoilta ja asiantuntijoilta tarkastellen ikääntymistä eri näkökulmista sekä päästään tutustumaan työelämäkumppaneiden arvokkaaseen toimintaan vanhustyön kentällä.

Tapahtuma tarjoaa niin mummoille kuin vaareillekin mahdollisuuden tanssia ja viihtyä yhdessä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tarkoituksena on ennen kaikkea lievittää yksinäisyyttä ja mahdollistaa merkittäviä kohtaamisia yli sukupolvien.

Tapahtuma rakentuu Mummodisko-konseptin ympärille tuoden oppilaitosympäristöön DJ-musiikkia eri vuosikymmenten takaa. Juontajana toimii iloinen ja värikäs näyttelijä Tuija Piepponen ja live-esiintyjänä nähdään improvisaatioräpin pioneerit Jodarok & Särre. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
  

JAA