Mieppi - tukea mielen hyvinvointiin matalalla kynnyksellä

Mieppi tarjoaa matalan kynnyksen maksutonta ja luottamuksellista keskustelutukea nuorille ja aikuisille Myllypuron terveysasemalla. Toiminta käynnistyy 11.11.

”Tukea ja apua mielenterveyteen liittyvissä asioissa halutaan tarjota mahdollisimman aikaisin, nopeasti ja helposti. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä”, psykiatrian ensilinjan palveluiden päällikkö Sami Keränen kommentoi.  

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu Mieppiin voi ottaa yhteyttä ilman lähetettä. Miepissä asiakkaita auttavat mielenterveyden ammattilaiset.   

Mieppiin voi varata ajan verkossa osoitteessa asiointi.hel.fi. Verkossa voi myös täyttää lomakkeen, jolloin yhteydenottajalle vastataan kolmen päivän kuluessa. 

Sähköisen asioinnin linkki ja yhteydenottolomake löytyvät mielenterveyspalvelujen sivulta.

Miepin palvelut on tarkoitettu Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemien alueilla asuville yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Mieppi toimii Myllypuron terveysasemalla ja on auki arkisin klo 8 -16. Terveysasema sijaitsee metroaseman vieressä, osoitteessa Jauhokuja 4.

Mieppi aloittaa tässä vaiheessa kokeiluna. Kehitämme toimintaa käyttäjäkokemusten avulla. Palvelun on tarkoitus laajentua koko kaupunkiin toiminnan vakiintuessa.