Kysy chatissa – Seniori-info vastaa


Helsinkiläiset ikääntyneet saavat neuvontaa nyt myös chatin kautta. Chat-palvelu toimii verkossa seniori-infon sivuilla. Voit käyttää chat-palvelua myös mobiililaitteella.

Chatissa ikääntyneet sekä heidän omaisensa saavat monipuolisesti neuvontaa ja ohjausta seniori-palveluista. Voit kysyä muun muassa Helsingin kaupungin, yritysten ja järjestöjen palveluista.

Seniori-infon chat ohjaa muiden seniori-infon palvelukanavien tavoin asiakkaiden toimintakykyä tukevan toiminnan, tuen tai palvelun piiriin.

Chatissa on mahdollisuus myös tunnistautumiseen, joten tarvittaessa voidaan käsitellä asiakkaan henkilökohtaisia asioita yleisen neuvonnan lisäksi.

-Chatin avulla voimme palvella entistä sujuvammin ja helpommin. Chatti on jo olemassaolevien rinnalla yksi palvelukanava lisää. Meiltä voi kysyä sosiaalipalveluista myös anonyymisti, aluepäällikkö Marko Timonen kertoo.

Chat on toiminnassa arkisin klo 9–15 ja löytyy osoitteessa www.hel.fi/seniorit

Seniori-info palvelee tuttuun tapaan myös puhelimitse numerossa 09 310 44556, sähköpostilla osoitteessa seniori.info@hel.fi sekä Seniori-infon toimipisteessä, osoitteessa Malminkatu 3 F, 00100 Helsinki. 

Seniori-infon chat on osa Helsingin sähköisten palvelujen kehittämistä.

Muutos: uutiseen lisättiin kuva 13.2.2019.