Kysely Kivikon, Kontulan ja Myllypuron alueen sosiaali- ja terveyspalveluista

Nykyisen Myllypuron terveysaseman rakennusta laajennetaan. Laajennuksen on määrä valmistua vuonna 2025, jolloin Kivikon ja Kontulan sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät rakennukseen. Nykyisten terveysasemien alueelle (Kivikko ja Kontula) jää mahdollisesti palvelupiste, josta saa sosiaali- ja terveyspalveluja rajatummin.

Alueen asukkaille avataan avoin kysely laajennussuunnitelmasta. Kyselyssä kootaan myös muuta palautetta ja kehittämisehdotuksia alueen sosiaali- ja terveyspalveluista.

  • Vastaa kyselyyn sähköisesti suomeksi ja ruotsiksi 5.11. asti.  
  • Voit vastata kyselyyn myös paperilomakkeella Kivikon, Kontulan ja Myllypuron terveysasemilla sekä asukastila Myllärissä viikolla 44 eli 26.10. – 3.11.2020.
  • Vastauksia käytetään sekä tilasuunnitteluun, että yleiseen palvelujen kehittämiseen.

Myllypurossa toimii jatkossa terveys- ja hyvinvointikeskus. Tämän päivän terveys- ja hyvinvointikeskukset tarjoavat muun muassa terveysasemapalveluja, aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoitoa, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa, vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja. Palveluja saa yhä useammin myös sähköisesti ja vastaanottoaikoja on mahdollista saada klo 16 jälkeen arkisin.

”Toivomme, että  saamme alueen asukkailta runsaasti vastauksia voidaksemme suunnitella tiloja ja palveluja niin, että ne vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeita”, kommentoi projektipäällikkö Lars Rosengren.

”Kiitokset kaikille vastaajille aktiivisuudesta. Kun koronatilanne sen sallii, järjestämme jälleen asukastilaisuuksia alueen palveluista kiinnostuneille”, Rosengren jatkaa.

Haluatko osallistua Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnitteluun. Ota yhteyttä sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi