Kannelmäen palvelutalo ja palvelukeskus

Kulttuurielämyksiä 6.–27. marraskuuta Kannelmäessä

Kannelmäen palvelukeskus tarjoaa rautaisannoksen kulttuuria marraskuun kaamokseen. Eläkeläisille ja työttömille tarkoitettuihin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Tiistain toivotuissa 6.11. klo 14-15. esiintyvät Sonja Lumme ja pianisti Pekka Kuorikoski. Tule nauttimaan valloittavasta musiikkiesityksestä. 

Jatkoa seuraa torstaina 8.11. klo 14-14.45, jolloin Teatteri Rollo esittää: Hukkareissu, Sulo, Tyyne ja Into saapuvat kuulemaan konserttia, mutta reissusta uhkaa tulla hukkareissu, sillä esiintyjät ovat kateissa. Neuvokkaat eläkeläiset päättävät pelastaa tilanteen ja pääsemme musiikkimatkalle, jossa laulun ja soiton lomassa nähdään mm. erikoista senioriurheilua. 

Viikon päätteeksi perjantain 9.11. klo 14-14.30  pianokonsertissa kuullaan Bachia, Haydnia ja Chopinia pianisti Emilia Hovingin tulkitsemana.

Nummisuutareista tuttu tyylitelty ”Esko” -hahmo saapuu runokorinsa kanssa ilostuttamaan päiväkahveja Tiistain toivotutuissa 13.11. klo 14-15. Iltapäiväkahveet Eskon kera -esityksessä kuullaan runoklassikoita ja paljon musiikkia. Esiintyjät: Veini Nupponen (Esko) - laulu ja saha, Tuija Rantalainen - piano, laulu ja haitari

Torstaina 15.11. klo 14-15 saapuu kirjailijavieraaksi Antti Tuuri, jota haastattelee Raisa Rauhamaa 

N'Fanly Camara ja Outi Kallinen esittävät afrikkalaista tanssia ja musiikkia lauantaina 24.11. klo 13.30-14

Kulttuurikuukauden päätteeksi tiistaina 27.11. klo 14-15 Helmi Camus, Lotta Hagfors, Tiina Palmén ja Ulla Silvennoinen eli A cappella –yhtye esittää Ilo ensemble.

JAA