Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A
ylilääkäri Harriet Finne-Soveri

Haetaan kotihoidon ylilääkäriä

Onko sinulla intohimona kehittää iäkkäiden hoitoa kotona ja palveluketjuissa? Oletko erikoislääkäri ja kelvollinen iäkkäiden sairauksista ja toiminnanvajeista ymmärtävä kliinikko? Nyt olisi minulta vapautumassa venyvät saappaat joihin mahtuisi isoksikin kasvamassa oleva jalka.

Haen itselleni seuraajaa kotihoidon ylilääkäriksi 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan

Paikka on  tuulinen kuten kuvasta näyttää – mutta se johtuu vain vauhdista. SOTEa sorvataan yhdessä muiden tämän aihealueen johtajien kanssa. Tiiviisti mukana kyydissä on kuusi osaavaa apulaisylilääkäriä ja heidän alaisinaan yli 30 kokenutta ja geriatriksi kasvamassa olevaa kollegaa.

Hallinnollinen työsi on visiointia, käytännön operationalisointia ja sujuvoittamista sekä suunnittelua ja sitä yhteistyötä. Vastuullasi on myös kaupungin ulkoistettujen palvelutalojen ostopalveluina tuotetut lääkäripalvelut. Lääkäreiden työsarka koostuu valtaosaltaan kotihoidon toiminnanvajeisimpien asiakkaiden, tehostetun palveluasumisyksikköjen sekä ryhmäkotien asukkaiden lääketieteellisestä hoidosta ja sen kehittämisestä. Helsingin erikoisuutena ovat arviointi- ja kuntoutusosastot. Näille osastoille tullaan useimmin suoraan sairaalasta, joskus kotoa, ja tavoitteena on sallia vanhojen monisairaiden ihmisten toipua omassa tahdissaan parhaan mahdollisen hoidon ja kuntoutuksen turvin.

Koulutamme sekä lääketieteen kandidaatteja että erikoistuvia lääkäreitä yhteistyössä yliopiston kanssa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä kotisairaalan ja muun sairaalaverkoston kanssa.

Tätä joukkoa luotsaat kehittämään hauraimpien vanhusten hoitoa kohti uutta palvelujärjestelmää. Minä puolestani luovuttaisin mieluusti nyt saappaani hyviin jalkoihin.

Viran pätevyysvaatimuksina ovat Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on soveltuvan alan erikoislääkärin oikeudet sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja saat soittamalla minulle, ylilääkäri Harriet Finne-Soveri, 09 3107 6430. Voit myös soittaa johtajalääkäri Kristina Backlundille, 050 366 6781.

Täytä hakemuksesi 8.5.2017 klo 16 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 45-428-17 ohjaa ilmoitukseen. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää johtajalääkäri Kristina Backlundille osoitteeseen Helsingin sosiaali- ja terveysvirasto, PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
   

JAA