Kohti Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta - Asukastilaisuus 12.11.

Tervetuloa toiseen kaikille avoimeen asukastilaisuuteen, jonka aiheena on tuleva Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus.   

Tilaisuus järjestetään tiistaina 12.11. klo 17 alkaen Luupissa, Kontulan nuorten toimintakeskuksessa, osoitteessa Ostostie 4. Luuppi sijaitsee terveysaseman vieressa Kontulan ostoskeskuksessa.   

  • Klo 17 paikalliset yhdistykset ja toimijat esittäytyvät
  • Klo 18 ajankohtaista terveys- ja hyvinvointikeskuksesta       

Terveys- ja hyvinvointikeskuksen on tarkoitus aueta loppukeväällä 2020.

Uusi terveys- ja hyvinvointikeskus tulee toimimaan nykyisissä Myllypuron ja Kontulan terveysasemien tiloissa. Kivikon terveysaseman palvelut siirtyvät muutoksen yhteydessä Kontulaan.

Terveys- ja hyvinvointikeskus tulee tarjoamaan myös esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa,  vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja. 

Asiakkaana saat tulevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta tarvitsemasi yhteensovitetut sosiaali- ja terveyspalvelut.

Lisää tietoa – Mitä uudistus tarkoittaa tarkemmin?

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen löydät internetistä osoitteesta www.hel.fi/terveysasemat

Osallistu Myllypuron suunnitteluun

Järjestämme asukastilaisuuksia ja -kävelyjä sekä työpajoja. Ota yhtey­ttä sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi.Tule mukaan!

Anna palautetta

Voit antaa palautetta Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen liittyen osoitteessa  www.hel.fi/palaute. Kiitokset palautteestasi!

Nähdään asukastilaisuudessa!