Kannelmäen palvelutalon johtaja Riitta Jalava "Tervetuloa"

Kannelmäen palvelutalon remontti on valmistunut

Kannelmäen palvelutalossa vietettiin uuden ryhmäkodin ja palvelukeskuksen avajaisia keskiviikkona 13.2.

Kannelmäen palvelutalon B-rakennuksen remontissa kolme ylintä kerrosta on muutettu ryhmäkoti Sinikelloksi, jossa on tarjolla ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa muistisairaille asukkaille. Jokaisessa kerroksessa on 13 asuntoa joihin kuuluu parveke ja kylpyhuone. Lisäksi on yhteistilat oleskeluun ja ruokailuun.

Tavoitteena on luoda asukkaille kodinomainen ympäristö, ja tukea auttaa heitä toimintakykynsä ylläpitämisessä monipuolisen liikunnan, sosiaalisiin tapahtumiin osallistumisen ja hyvä ravitsemuksen avulla.

Remontin yhteydessä palvelutaloon saatiin omat tilat myös palvelukeskukselle, jossa on avointa toimintaa eläkeläisille ja työttömille. Ensimmäisessä kerroksessa jossa oli aikaisemmin asuntoja, on nyt viisi uutta ryhmä- ja kokoustilaa, uusittu kuntosali pukeutumistiloineen. Lisäksi on luento-, koulutus ja ryhmäliikuntakäyttöön soveltuva isompi tila. Monipuolisesti varustelluista ja helposti muunneltavista ryhmätiloista löytyy esim. pieni keittonurkkaus leivontatuokioihin, laadukkaat näytöt esityksiin sekä digitaalipiano ja äänentoistolaitteet.

Tietoa palvelukeskuksen toiminnasta, tapahtumista ja palveluista löytyy sen sivuilta.
  

JAA