Vallilan neuvolan katuosoite

Kallion neuvola muuttaa väliaikaisesti Vallilaan

Kallion äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaat otetaan 17.4. lähtien väliaikaisesti vastaan Vallilan neuvolassa, Rautalammintie 2, 2. krs.

Kallion ja Vallilan avoneuvolat tulevat toimimaan samassa osoitteessa, talon 1. kerroksessa. Viikosta 17 lähtien avoneuvolat ovat avoinna seuraavasti: keskiviikkoisin klo 8.30-15 ja torstaisin  klo 8.30-15.

Kallioon uusi perhekeskus

Kallion neuvolan ja entisen terveysaseman tiloihin remontoidaan perhekeskus, jonka on määrä avautua asiakkaille vuoden 2019 aikana. Tuleva keskus tarjoaa lapsiperheille laajasti ja monipuolisesti muun muassa äitiys- ja lastenneuvolapalveluja, lapsiperheiden kotipalveluja, sosiaalipalveluja sekä puhe-, fysio- ja toimintaterapiapalveluja. Perhekeskukseen on tulossa myös ruotsinkieliset lapsiperheiden palvelut. 

Perhekeskuksen avautuessa nykyiset Kallion neuvolan asiakkaat otetaan vastaan jälleen samassa osoitteessa. Kallioon siirtyy alueen muitakin lapsiperheille tarkoitettuja palveluja.

Remontin jälkeen perhekeskuksen tilat tukevat laadukkaasti lasten ja perheiden palveluja. Tulemme lisäksi tarjoamaan lapsiperheille nykyistä laajemmat aukioloajat. Kallion perhekeskuksen sijainti on erinomainen julkisten liikenneyhteyksien varrella.
  

JAA