Tarjouskilpailulla lisää viihtyisyyttä Kalasataman tiloihin

Tarjouskilpailulla lisää viihtyisyyttä Kalasataman tiloihin

Kaupunki on avannut yrityksille nopeiden kokeilujen haasteen, jolla Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen haetaan viihtyisyyttä edistäviä innovatiivisia ratkaisuja.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on rakennuksena laaja ja eri toiminnot on hajautettu useisiin kerroksiin. Työntekijät ja asiakkaat kokevat jotkut tilat persoonattomiksi. Myös navigoinnissa on ollut vaikeuksia.

Haluamme kehittää tilojen viihtyisyyttä ja tunnistettavuutta. Millaisia ideoita sinulla ja yritykselläsi olisi kehittää Kalasatamaa yhdessä ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa?

Infotilaisuus 10.9.

Järjestämme infotilaisuuden nopeiden kokeilujen kierroksesta Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa (Työpajankatu 14 A, Helsinki) tiistaina 10.9.2019 klo 13-15.30. Tilaisuudessa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen ammattilaiset esittelevät haastetta ja osallistujille järjestetään ohjattu tutustumiskierros keskuksen tiloissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen 5.9.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.hartman@hel.fi

Tutustu tarjouspyyntöön

Helsingin kaupungin elinkeino-osasto ja sosiaali- ja terveystoimiala pyytävät tarjouspyynnöllä tarjouksia kokeilupalveluhankintaan.

Tarjouspyyntö

Tarjoukset 17.9. mennessä

Lähetä tarjouksesi viimeistään 17.9.2019

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa helsinkiläisille laajan paletin sosiaali- ja terveyspalveluja. Kalastamasta saa muun muassa terveysasemapalveluja, hammashoitoa, psykiatria- ja päihdepalveluja, aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, maahanmuuttajien palveluja ja vammaisten palveluja. Keskuksessa on myös laboratorio.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus

JAA