Kannelmäen peruskoulu (Kanneltie 1)

Itäkeskuksen ja Kannelmäen peruskoulun oppilaita ja henkilökuntaa karanteeniin koronavirusaltistuksen vuoksi

Itäkeskuksen peruskoulussa on asetettu yksi oppilas ja kaksi koulun henkilökuntaan kuuluvaa kotikaranteeniin kahdeksi viikoksi koronavirusaltistuksen vuoksi.

Kannelmäen peruskoulussa on puolestaan asetettu 14 oppilasta ja neljä koulun henkilökuntaan kuuluvaa kotikaranteeniin. Tämän lisäksi 19.5. asetettiin 18 uutta oppilasta ja kaksi koulun henkilökuntaa kuuluvaa kotikaranteeniin. Yhteensä kotikaranteeniin on asetettu Kannelmäen peruskoulusta 32 oppilasta ja kuusi koulun henkilökuntaan kuuluvaa.

Molempien koulujen oppilaiden huoltajat ja koulun henkilökunta ovat saaneet tiedon altistuksesta. Sosiaali- ja terveystoimen Epidemiologinen toiminta on yhteydessä kotikaranteeniin asetettaviin ja heidän perheisiinsä.

Lähiopetus jatkuu näissä kouluissa maanantaina 18. toukokuuta, ja kaikki muut oppilaat, paitsi nyt karanteeniin asetut, tulevat normaalisti kouluun.

Kotikaranteeniin määrättyjen tulee pysytellä kotona, eikä olla kontaktissa kodin ulkopuolisten ihmisten kanssa. Karanteenin aikana oppilaat opiskelevat muun muassa etäyhteyksien välityksellä.

Altistuneiden perheenjäsenet eivät ole karanteenissa, koska he eivät ole olleet lähikontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen. He voivat elää ja liikkua normaalisti.

Kuva: Seppo K. Niiranen

Uutista päivitetty 20.5.