Suu- ja hammaskeskuksen pääsisäänkäynti.

Helsingin palvelut Suu- ja hammaskeskuksessa

Helsingin hammashoidon toinen arkipäivien päivystyspiste sijaitsee 14.6. alkaen Suu- ja hammaskeskuksessa osoitteessa Haartmaninkatu 1. Toinen päivystyspiste on edelleen Myllypuron hammashoitolassa. 

Suu- ja hammaskeskuksessa aloitti viime viikolla pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen yhteinen Suun erikoishoidon yksikkö. Keskuksessa toimii myös suu- ja leukakirurgian poliklinikka ja suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö.   

Hammashoidon päivystys 14.6. alkaen

Aikuisten hammashoidon päivystys arkipäivinä on 14. kesäkuuta alkaen

  • Suu- ja hammaskeskuksessa, Haartmaninkatu 1D, Meilahti
  • Myllypuron hammashoitolassa, Jauhokuja 4.

Päivystys on auki ma-pe klo 8-15.

Hammashoidon uusi päivystyspiste sijaitsee Suu- ja hammaskeskuksessa Haartmaninkadulla. Kiireellinen hammashoito Kalasataman hammashoitolassa päättyy.

Lasten ja nuorten hammashoidon arkipäivystys on oman asuinalueen hammashoitolassa.

Päivystysajanvaraus arkisin klo 7-14, p. 09 310 51400. 

Päivystys iltaisin ja viikonloppuisin on Haartmanin sairaalassa, osoitteessa Haartmaninkatu 4. Ajanvaraus arkisin (klo 14-21) sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä (klo 8-21) p. 09 471 71110.

Hammashoidon päivystys öisin klo 21-8 on Töölön tapaturma-asemalla, p. 040 621 5699.

Soita ennen kuin hakeudut päivystykseen.

Meilahden hammashoitolan palvelut  Suu- ja hammaskeskuksessa

Kiireetön hammashoito Meilahden hammashoitolassa päättyi perjantaina 4. kesäkuuta.

Meilahden hammashoitolan palvelut ovat siirtyneet uuteen Suu- ja hammaskeskukseen.

Meilahden lapsiasiakkaat eivät siirtyneet Suu- ja hammaskeskuksen asiakkaiksi. Heidän hoitonsa jatkuu kaupungin muissa hammashoitoloissa.  

Hammashoidon ajanvaraus palvelee numerossa 09 310 51400 (ma–to klo 7–18, pe klo 7–15) ja chatissa osoitteessa www.hel.fi/hammashoito (ma–pe klo 8–15). 

Suun erikoishoidon yksikkö Suu- ja hammaskeskuksessa

Suun erikoishoidon yksikkö muutti kesäkuun alussa uuteen Suu- ja hammaskeskukseen. Muutto ei aiheuta muutoksia yksikön palveluihin.

Yksikkö tarjoaa erikoishammaslääkäritason hoitoa pääkaupunkiseudulla Helsingin, Espoon ja Kauniaisten sekä Kirkkonummen asukkaille ja sen asiakkaaksi tullaan lähetteellä. Asiakaspalvelunumero, p. 09 310 47475, pysyy ennallaan.

Suu- ja leukakirurgiaa ja hammaslääketieteen opetusta

Suu- ja hammaskeskuksessa sijaitsee myös HUSin Suu- ja leukakirurgian poliklinikka, joka aloitti toimintansa Haartmaninkadun tiloissa huhtikuussa. HUSin ja Helsingin yliopiston suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö aloitti toukokuussa.

Suu- ja hammaskeskus sijaitsee Naistenklinikkaa vastapäätä

Suu- ja hammaskeskuksen osoite on Haartmaninkatu 1. Rakennus sijaitsee liikenteellisesti helposti saavutettavalla paikalla.

Suu- ja hammaskeskuksen kartta.

Katso tarvittessa julkisen liikenteen yhteydet osoitteessa hsl.fi. Lähin bussipysäkki on Haartmaninkadulla, Suu- ja hammaskeskuksen pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Lue lisää: Suu- ja hammaskeskus palvelee asiakkaita, opiskelijoita ja tutkimusta 

Helsingin kehystunnus, HUS logo ja Helsingin yliopiston logo.