Haartmanin ja Malmin päivystykset HUSille 7.1.

Haartmanin ja Malmin päivystykset ja hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys siirtyvät HUSin hoidettaviksi 7. tammikuuta 2019.

Haartmanin ja Malmin päivystyspalvelut jatkuvat vanhoissa tutuissa osoitteissa. Haartmanissa ja Malmilla  toimivat jatkossakin yli 16-vuotiaiden terveyskeskuspäivystys, psykiatrinen päivystys, sisätautien päivystys sekä Helsingin kaupungin järjestämä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Alle 16-vuotiaiden helsinkiläisten päivystys on Uudessa lastensairaalassa.

Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystyksessä muuttuvat 7.1. ajanvarausnumero ja osoite. 

Muutosten tavoitteena on tarjota helsinkiläisille laadukkaat, ympärivuorokautiset päivystyspalvelut nykyistä sujuvammin ja kustannustehokkaammin.

Soita numeroon 116 117 ennen kuin hakeudut päivystykseen

Kun oma terveysasema on kiinni, saat apua äkillisiin terveysongelmiin soittamalla Päivystysavun maksuttomaan numeroon 116 117 (ei suuntanumeroa).  Puhelu on maksuton.

Soitathan päivystysavun numeroon 116 117 ennen kuin lähdet päivystyspoliklinikalle.

Päivystysapu antaa neuvoja ja hoito-ohjeita tai ohjaa oikeaan hoitopaikkaan. Päivystykseen lähetteen saaneet henkilöt voivat tulla suoraan päivystykseen. 

Hätätilanteessa soita aina 112.

Helsingin päivystykset

Haartmanin sairaalan päivystys (yli 16-vuotiaat) Haartmaninkatu 4, Helsinki
Malmin sairaalan päivystys (yli 16-vuotiaat) Talvelantie 6, Helsinki
Uuden lastensairaalan päivystys (alle 16-vuotiaat lapset ja nuoret) Stenbäckinkatu 9, Helsinki

Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys muuttaa väliaikaisesti

Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys on 7.1. alkaen väliaikaisesti Kirurgisessa sairaalassa. Uusi osoite on Kasarminkatu 11-13, U-porras.

Soitathan ennen kuin hakeudut päivystykseen. Uusi puhelinnumero on 09 471 71110. Ajanvaraus on auki arkisin klo 14 - 21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8 - 21.

Kirurgisen sairaalan hammashoidon päivystys on tarkoitettu Espoon, Helsingin, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vantaan asukkaille. Haartmanin sairaalassa ei ole enää hammashoidon päivystystä 7.1. jälkeen.

Hammashoidon päivystys arkipäivisin järjestetään 7.1. alkaen Ruskeasuon ja Myllypuron hammashoitoloissa.  Soitathan ennen kuin hakeudut kiireelliseen hammashoitoon, p. 09 310 51400, ajanvaraus arkisin klo 7 - 14.  

Hammashoidon päivystys öisin klo 21 – 8 toimii edelleen Töölön tapaturma-asemalla (Töölönkatu 40). Soitathan ennen kuin hakeudut päivystykseen, p. 040 621 5699. 

HUSin päivystysten asiakasmaksuista löytyy lisätietoa osoitteesta www.hus.fi/potilaalle/potilasmaksut

JAA