Tulevaisuuden sote-palveluja länsihelsinkiläisille - kerro mielipiteesi

Millaisia Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelut ovat 2020-luvun jälkipuoliskolla? Millaisia haluaisit niiden olevan? Kerro meille mielipiteesi. Keräämme asukkaiden ajatuksia Länsi-Helsinkiin kaavailluista sote-palveluista.

Suunnitelmat ovat alussa ja voivat vielä muuttua. Tällä hetkellä Länsi-Helsinkiin, Haagan liikenneympyrään, kaavaillaan arviolta vuonna 2027 aukeavaa terveys- ja hyvinvointikeskusta ja perhekeskusta.

Tämän päivän terveys- ja hyvinvointikeskukset tarjoavat muun muassa terveysasemapalveluja, aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoitoa, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa, vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja.

Nykyiset perhekeskukset kokoavat samaan palvelupisteeseen lasten, nuorten ja perheiden palveluja, ehkäisevistä palveluista erityispalveluihin. Äitiys- ja lastenneuvolapalvelujen lisäksi perhekeskuksesta saa muun muassa lapsiperheiden kotipalvelua, sosiaaliohjausta, puheterapiaa, toimintaterapiaa ja fysioterapiaa, perheneuvolan palveluja, vammaisten palveluja sekä lastensuojelun palveluja.

Työpaja 4. huhtikuuta — tule mukaan! 

Järjestämme kaavailtuun Haagan terveys- ja hyvinvointikeskukseen ja perhekeskukseen liittyen työpajan.  Tule mukaan muodostamaan yhteisiä näkemyksiä tulevaisuuden palveluista. 

Työpaja järjestetään Riistavuoren seniorikeskuksessa lauantaina 4.4. klo 12 – 16.

Valitsemme ilmoittautuneista noin 35 henkilöä työpajaan. Toivomme, että saamme työpajaan mahdollisimman monenlaisia helsinkiläisiä! Valituille henkilöille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ilmoittaudu viimeistään 22.3., tiedustelut puhelimitse 09 310 43382.

Tule mukaan kehittämään kaupunkia. Osallistu ja kerro kantasi. Kiitos aktiivisuudestasi. 

Uutista on päivitetty 26.2. klo 14.06. Ilmaisut "vastaa kyselyyn" on muutettu muotoon "kerro mielipiteesi".