Pakilan työkeskuksen tuotantoa

Että lehmukset eivät unohtuisi

Muiston kaupungin puistoista ja katujen varsilta kaadettavista lehmuksista ja muista kauniista vanhoista puista voit säilyttää keittiössäsi Pakilan työkeskuksessa valmistetuissa yksilöllisissä lastoissa ja ottimissa.

Pakilassa on tarjolla paljon kierrätettyjä ja vanhoista kunnostettuja esineitä leiluista huonekaluihin. Tarjolla on niin metalli, puu kuin tekstiilitöitäkin. Pakilassa kierrätetään kaupungin toimialojen ja liikelaitosten käytöstä poistettuja huonekaluja joko takaisin kaupungille tai kaupunkilaisille.

Kunnostettujen ja kierrätettyjen kalusteiden lisäksi työkeskuksessa valistetaan uustuotantona jo lähes klassikoina pidettävää Pakila-sarjaa. Nämä tuolit, pöydät, hyllyt ja kaapit on tarkoitettu toimeentulotuen asiakkaille, mutta kuka tahansa helsinkiläinen voi ostaa hienot täyspuiset kalusteen kotiinsa.

Samoja tuotteita ja paljon enemmän on saatavilla Pakilassa. Työkeskuksen kalustemyymälä löytyy katutasosta Jakokunnantie 26-28 ja on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16. Tervetuloa käymään!

Lisätietoja

**

Uutista on muokattu 12.6.2019 Stadin Sote -uutiskirjettä varten. Tekstistä on poistettu kappale, jossa kerrottiin jo menneestä myyntinäyttelystä Kallion virastotalossa.   

JAA