Myllypuron sosiaali- ja terveyspalvelujen Digitorilla oli vilskettä

Myllypuron Digitori kokosi torstaina 23.1. yhteen sähköisistä sosiaali- ja terveyspalveluista kiinnostuneita helsinkiläisiä. Illan aikana digitaitoja harjoiteltiin yhdessä ammattilaisten kanssa.

”Olemme saaneet alueen asukkailta palautetta, että digitaalisten sote-palvelujen käyttöön kaivattaisiin opastusta. Asia nousi esiin viime kevään asukasillassa toukokuussa. Tämän vuoksi järjestimme illan”, kommentoi projektipäällikkö Lars Rosengren

”Uskon, että suurin osa meistä hyötyy sähköisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. ”

”Digitori järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Mukavaa, että saimme paikalle paljon osallistujia. Isot kiitokset kaikille mielenkiinnosta”, Rosengren sanoo.

Uusissa ja upeissa Metropolia-ammattikorkeakoulun tiloissa järjestetyssä tilaisuudessa oli mahdollisuus harjoitella esimerkiksi terveysasemien chatbotin käyttöä, Omaolo-oirearvion tekoa ja kysellä kaupungin sähköisistä palveluista laajemminkin. Digitoriin osallistuneet toivoivat lisää tällaisia tilaisuuksia, jossa sähköisten palvelujen käyttöä harjoitellaan yhdessä.    

Tilaisuuden järjestivät Helsingin kaupunki ja Metropolia-ammattikorkeakoulu. Mukana oli myös muita Helsingin kaupungin yhteistyökumppaneita, kuten Enter ry.   

Katso video

JAA