Menossa Kinporin palvelukeskukseen

Digiaikaa iloksi ja hyödyksi Kinaporissa 28. maaliskuuta

Kinaporin palvelukeskuksen juhlasalissa on torstaina 28.3. klo 13-15.30 Digiaikaa iloksi ja hyödyksi -tapahtumassa iso joukko erilaisten toimintojen esittelyä. Niistä saa vinkkejä esimerkiksi siihen mitä kaikkea tietokoneella voi tehdä; millaista tietoa sieltä voi etsiä, tietoa erilaisista peleistä ja ajanvietteestä sekä mitä apua voi saada arjen sujumiseksi.

Osa toiminnoista voi olla palvelukeskusten asiakkaille tuttuja kuten Kinaporin vapaaehtoisten esittelemät tietokonepelit sekä ikäihmisten tietotekniikkayhdistys ENTER ry:n maksuton opastus älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden käytössä. Tilaisuudessa on nyt mahdollisuus tutustua myös aivonystyröitä herättelevään Sanajahti-peliin ja aktiiviseen kulkemiseen innostavaan Geokätköilyyn.

Helsingin kaupunginkirjaston esittelijät kertovat Celia-äänikirjapalvelusta, joka on tarkoitettu niille, joille tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa, sekä muista kirjaston tarjoamista sähköisistä aineistoista.

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitolla on tarjolla älykkäitä välineitä kotona asumisen tueksi ja turvaksi. Palvelukeskus Helsinki esittelee kaksisuuntaista kuva- ja äänivälitteistä etähoitopalvelua tablet-laitteen välityksellä. Etelä-Suomen Sydänpiirillä on vapaaehtoisia sydändigineuvojia, jotka opastavat sähköisten terveyspalvelujen käytössä ja luotettavan terveystiedon löytämisessä netistä.

HelsinkiMissio esittelee keikka-apua, joka tarjoaa lyhytkestoista apua arjen askareisiin yli 60-vuotiaille kuten älypuhelimen tai tietokoneen käyttöön.

Voit myös tutustua Vahvike- ryhmä-  ja viriketoiminnan aineistopankkiin, Miina Sillanpään Säätiön Luontosivusto.fi – sivustoon, josta löytyy elämyksiä, tietoa ja tekemistä luonnon parissa sekä Kuori Oy:n kehittämään tablettien jättiläiseen.

Tule tutustumaan ja pääset itsekin kokeilemaan!
  

JAA