Asukastalojen vakiovuorojen haku syyskuussa

Asukastalojen maksuttomien vakiovuorojen haku alkaa 1.9. ja kestää syyskuun ajan. Vakiovuoroja voivat hakea ensisijaisesti sellaiset toimijat, joiden toiminta on kaikille avointa sekä sosiaali- ja terveystoimialan arvojen mukaista ja sen toimintaa tukevaa. Toiminnan on oltava osallistujille maksutonta ja edistettävä osaltaan alueen hyvinvointia.

Maksutonta vakiovuoroa  voi hakea Asukastalo Betaniasta, Kumppanuustalo Hannasta, Asukastalo Oulunkylän Seurahuoneelta, Maunulan asukastalo Saunabaarista, Asukastalo Malmin toimintakeskuksesta, Kontulan lähiöasemalta, Pihlajamäen lähiöasemalta ja Vuosaaren lähiöasemalta.

Vakiovuorolaisille tiloja annetaan käyttöön pääsääntöisesti arki-illoiksi ja viikonlopuiksi. Tiloissa voi järjestää myös yksittäisiä tapahtumia ja yksityishenkilöiden maksullisia perhejuhlia.

Toimi näin

  • Hakuaika on 1.9. - 30.9.2019.
  • Palauta täytetty hakulomake asukastalojen henkilökunnalle, sähköpostilla osoitteeseen stadin.asukastalot@hel.fi (viestikenttään teksti "Vakiovuorohakemus 2019") tai postitse osoitteeseen Tilavaraukset/Asukastalo Malmin Toimintakeskus, Kirkonkyläntie 2, 00700 Helsinki.
  • Lomakkeen voi täyttää ja lähettää myös sähköisesti: linkki lomakkeeseen

Lisätietoja vuokrattavista tiloista


JAA